انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

قالیباف: زنان بدون شک محور خانواده هستند

قالیباف: زنان بدون شک محور خانواده هستند رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: خانواده اساس حرکت در همه شئونات در نظام مقدس جمهوری اسلامی است و بدون شک زنان محور خانواده هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 18
کد خبر: ۲۶۶۰۲۸

 به گزارش راهبرد معاصر، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز (چهارشنبه) در اختتامیه اجلاس بین‌المللی خانواده، آینده و پیوندهای پایدار اظهار کرد: خانواده اساس حرکت در همه شئونات در نظام مقدس جمهوری اسلامی است، محور خانواده بدون شک زنان هستند.

 

وی ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، افزود: صبح امروز رئیس‌جمهور اهمیت و دلبستگی و جایگاه یک خانواده پایدار را نشان داد و شما اوج عشق و محبت را دیدید که پس از چند دهه هنوز در جسم و روح ایشان نهادینه است.

 

رئیس مجلس ادامه داد: همه ما باید بدانیم که امروز در کشوری زندگی می‌کنیم که ده‌ها هزار نفر، این گونه عاشقانه با انتخاب به میدان دفاع مقدس پا گذاشتند و به مردان بزرگی، همسران بزرگی و فرزندان بزرگی که هزاران آرزوی مادی و معنوی داشتند، پشت پا زدند و برای امروز من و شما و فردای جامعه اسلامی ما و پایدار بودن و ثبات و افتخار ایران عزیز ما پا به میدان گذاشتند.

 

قالیباف همچنین با اشاره به کتاب حوزه خون پیرامون تلاش و ایثار زنان در دوران دفاع مقدس، بیان کرد: این کتاب خاطرات زنان دوران دفاع مقدس در منطقه اندیمشک است، یادم است که زنان در منطقه‌ای در اندیمشک حاضر می‌شدند و لباس مجروحین و شهدا را می‌شستند و مجدداً آماده می‌کردند تا رزمندگان دیگر استفاده کنند.

 

وی ادامه داد: چه فرمانده‌ها و جوانانی که در دوران جنگ با خانواده‌ها حضور داشتند و مانند خانه‌هایی که در پادگان‌ها وجود دارد، زندگی می‌کردند. در دوران مقدس و در عملیات‌ها مادر خانواده با هر بار که درب خانه او را می‌زدند، فکر می‌کرد که همسر یا فرزندش شهید شده‌اند.

 

نظام جمهوری اسلامی مرهون تلاش زنان در دوران دفاع مقدس است

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی را مرهون تلاش زنان در دوران دفاع مقدس دانست و ادامه داد: خانواده‌های دیروز خود را فدای امروز من و شما و آینده این کشور کردند. ما مدیون آنها هستیم و باید به انقلاب اسلامی افتخار کنیم، بعد از انقلاب مردم ما ملی بودن و جمع و اراده را مانند یک جامعه هدفمند و خلاق تجربه کردند. این انسجام ملی ارمغان انقلاب برای ما است.

 

قالیباف در رابطه با ارزش زنان در جامعه، بیان کرد: زنان امروز در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، دانشگاهی و هنری به برکت انقلاب اسلامی حضور دارند. از حقوق بشری که خجالت می‌کشیم نام حقوق بشر را برای آنها به کار ببریم، بگذریم. صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها که با نگاه جنسیتی و کالاگونه به زنان نگاه می‌کنند، این فاجعه را در دنیا پیش آورده‌اند، غربی‌ها به این موضوع معترف هستند که سقوط خانواده چه بر سر جامعه آنها آورده است.

 

افتخار ایران اسلامی «عدالت جنسیتی» است

وی افزود: امروز شاهد نسل کشی و جنگ سخت در غزه هستیم، می‌بینیم که چگونه کودکان، زنان و خانواده را قتل عام می‌کنند. افتخار برای ایران اسلامی است که ما عدالت جنسیتی را داریم و برای ما نقش زن مهم است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی به سخنان رهبر انقلاب در رابطه با اهمیت خانواده و زنان اشاره کرد و گفت: به تعبیر رهبر انقلاب زن محور خانواده است، ستون خانواده است. غرب باید پاسخگو باشد که با انسانیت و خانواده چه کرده است؟ ما نیز به عنوان مسئول باید در جامعه خودمان به این موضوع توجه کنیم که چه اقدام عملی و دور از فضای حرف و سخن برای خانواده انجام داده‌ایم و باید به این موضوع بپردازیم.

 

قالیباف بیان کرد: مسئله زنان حتی برای حل مسائل خانواده یک فرصت است. زنان خودشان راه حل مسائل خانواده هستند و فرصت بزرگی هستند. باید به روحیه زنانگی در جامعه توجه کنیم که اولین خطاب این سخن را به خودم می‌گویم که ۱۲ سال در شهرداری بودم و این نقد بود که چرا مبلمان شهری مردانه ساخته شده است، چطور می‌گوئیم خانواده مهم است و در شهر جایی برای زنان و خانواده نیست؟/ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار